Raskonferens och Utställning i Eskilstuna

publicerat i
Hemkommen efter ännu en trevlig och givande helg på resande fot. Denna gången var vi i Eskilstuna på konferens och inofficiell utställning med Chihuahuacirkeln. Hela 117 hundar var anmälda på söndagens utställning och över förväntan så vann Holly över alla tikarna blev BIM junior och BIM. Så skoj och nyttig inomhus träning efter sommarens utställningar utomhus. Dom hade även annordnat parklass för dom som ville vara med och jag gick med Holly och Melody och av 8 par så kom vi tvåa och fick en söt liten pokal :). Rätt kul att Melody ville visa sig, hon har ju varit lite ängslig när hon var yngre, men nu tyckte hon det va jätte skoj. Hon och Holly är faktiskt ganska lika och det kanske inte är så konstigt eftersom dom är halvsystrar.
I lördags kväll var det grillbuffe för alla som ville och det var en lugn men väldigt trevlig kväll. Kul att träffa alla fina vänner och andra trevliga uppfödare.
Här under finaste Maria och Linda <3<3
Nedan kommer först ett foto på Holly och Melody från parklassen och sedan BIR & BIM bild på Holly och snygga hanen Tommy som blev BIR.
 
 

Kommentera inlägget här :